25 dec. 2013

Povestea naşterii Domnului

Despre:
O cãlãtorie spre originea celei mai mari povesti a istoriei, Povestea nativitãtii, este gata sã aparã pentru prima datã pe marile ecrane, datoritã unui eveniment cinematografic major. 
Povestea nativitãtii, produsã de New Line Cinema, nareazã cãlãtoria extrem de solicitantã a doi oameni, Maria si Iosif, o sarcinã miraculoasã si nasterea lui Iisus, care va schimba realmente cursul istoriei. Dramaticul si incitantul film urmãreste cãlãtoria plinã de pericole a unui cuplu de tineri care sunt nevoiti sã-si pãrãseascã casa din Nazaret pentru a ajunge în Betleem, strãvechea casã a lui Iosif, ca sã participe la recensãmântul ordonat de Regele Irod. Este o cãlãtorie de peste 100 de mile, strãbãtând locuri înselãtoare, cu atât mai dificile cu cât Maria este însãrcinatã în luna a noua. 
New Line Cinema prezintã o productie Temple Hill, Povestea nativitãtii, în care joacã nominalizata la Premiul Academiei, Keisha Castle-Hughes (WhaleRider) în rolul Mariei, pe Oscar Isaac (din viitorul film Guerrilla) în rolul lui Iosif si pe nominalizata la Premiul Academiei, Shohreh Aghdashloo (House of Sand and Fog) în rolul Elisabetei, mama lui Ioan Botezãtorul. 
Sursa: http://www.cinemagia.ro/filme/the-nativity-story-povestea-nasterii-domnului-15887/

About:
A drama that focuses on the period in Mary and Joseph's life where they journeyed to Bethlehem for the birth of Jesus.
Source: http://www.imdb.com/title/tt0762121/

Subtitrat in Romana:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu