17 apr. 2013

Naan Kadavul / Eu sunt Dumnezeu
Despre:
Din motive astrologice, un tată lasă fiul său Rudran (Arya) din Kasi. Paisprezece ani mai târziu, merge  în căutarea lui. El îl gaseste acolo, dar este șocat să afle că el a devenit un Aghori, un personaj care da Moksha si previne sufletul in a se reincarna. Cu toate acestea, el il aduce înapoi la Tamil Nadu. Povestea ia o intorsatura aici si ne introduce in lumea cersetorilor si oamenilor cu probleme psihice. O lume controlată de un om crud, Thandavan (Rajendran)...

About:
Arya is driven out of home by his own father to fulfill some 'Dosha Pariharam'. He lands up at Kasi and grows to become a member of Akora Sect that believes in worshipping and conducting chilling rituals at burial grounds.
Arya's father Azhagan Tamil Mani (a film producer by profession) goes in search of his son after many years and finds him in Kasi. Then he persuades Arya to come back to home and into city life once again. The rest of the story narrates his experiences in the city and how and why he is driven back to his own surf Kasi.

Subtitrat in Romana:

2 comentarii:

  1. un film teribil in felul sau , foarte profund ,consider ca este nevoie un anumit nivel de patrundere pt a se intelege anumite mesaje din film

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma prea pasioneaza ''stilul indian'' de filme, dar acesta a fost deosebit de interesant, pentru ca am avut de-a face cu altceva ..din India. Ca ''peisaj uman'' si religios, despre Aghori, ''Ascetic Shaiva Sadhu''- Cf, Wikipedia.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere