27 dec. 2013

Joseph

Despre:
Este un film istoric inspirat din Biblie, a carui actiune se desfasoara in jurul vietii tanarului Iosif fiul lui Iacov. Dupa ce fratii acestuia incerca sa-l faca sa dispara deoarece tatal lui il iubea mai mult,Iosif ajunge cel mai important om din lume pe vremea aceea,Imparatul Egiptului Faraon. Este foarte iubit de popor dearce este credincios si nu-l uita pe Dumnezeu,orice face nu se leapada de El. Ajunge din sclav sa fie cel mai fericit om,cu o sotie minunata si bineinteles binecuvantarea copiilor. Dupa ce se adeveresc visurile lui despre 7 ani de bogatie si cei 7 ani de seceta, frati lui vin la el,ei credeau ca Iosif a murit sau ca e sclav undeva,din accest motiv nici nu l-au recunoscut. Povestea continua si Iacov vine la Iosif cu toata familia, se stabilesc in Egipt si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.
Sursa: http://filmecrestineonline.ro/joseph-viata-lui-iosif-1995/

About:
The Biblical story of Joseph, who was sold to slavery by his brothers who were jealous of his prophetic abilities to analyze dreams and of his being their fathers' favorite.
Source: http://www.imdb.com/title/tt0113483/?ref_=fn_al_tt_1

Subtitrat in Romana:
Partea 1
 

Partea 2
Sursa: http://www.imdb.com/title/tt0113483/?ref_=fn_al_tt_1

Un comentariu:

  1. fain...mi-a umplut sufletul cu bucurie si mi-a intarit credinta si recunostinta fata de DUMNEZEU ATOTPUTERNIC. va multumesc

    RăspundețiȘtergere