8 iun. 2013

Awake


Film Initiatic Film Spiritual Spiritual

Despre:
Simptomele sunt chinuitoare: dureri ascuţite în spate şi în părţi, care se transmit în abdomen şi în vintre; urinare dificilă şi însoţită de sânge; febră şi frisoane; greţuri şi stări de vomă. Pacienţii spun că se simt ca şi cum ar fi fost înjunghiaţi în spate cu un cuţit.
În timp ce este tratat pentru aceste simptome - cauzate de un calcul renal - regizorului şi scriitorului Joby Harold îi vine ideea thriller-ului despre durere şi "conştienţa anestezică".
"Era cea mai dureroasă experienţă pe care o puteam suporta. Mă durea îngrozitor cam şase ore, până în punctul în care mă plictiseam să mă doară. Mintea mea începeă să hoinărească şi se întorcea pe vremea când eram copil.
M-am gândit la părinţii mei, la soţia mea şi la lucrurile la care ţineam, iar în mijlocul acestor lucruri, chiar în mijlocul lor, mi-a venit o idee şi s-a aprins un beculeţ."
Ideea s-a materializat în filmul AWAKE / Sub anestezie, un thriller în care joacă Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard şi Lena Olin. Filmul este despre un tânăr bogat, care are o inimă bolnavă şi o viaţă amoroasă complicată, care, la începutul transplantului salvator de inimă, experimentează fenomenul medical cunoscut sub numele de "conştienţă anestezică": deşi paralizat de medicament, pacientul poate să vadă, să audă şi, cel mai înfiorător, poate să simtă tot ce i se întâmplă. [..]

Sursa: http://www.cinemagia.ro/filme/awake-sub-anestezie-19106/

About:

The story focuses on a man who suffers "anesthetic awareness" and finds himself awake and aware, but paralyzed, during heart surgery. His mother must wrestle with her own demons as a drama unfolds around them, while trying to unfold the story hidden behind her son's young wife.
Sursa: http://www.imdb.com/title/tt0211933/

Subtitrat in Roamana:

Sursa: http://www.filmebunesub.com/2013/06/awake-2007-online-subtitrat.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu