15 mai 2012

Just Like Heaven (2005)

About:
A lonely landscape architect (Ruffalo) falls for the spirit of beautiful woman (Witherspoon) who used to live in his new apartment.
Source: http://www.imdb.com/title/tt0425123/

Despre:
Elizabeth Masterson (Reese Witherspoon) este un doctor dedicat, care petrece mai multe ore la munca decit acasa si este prea ocupata ca sa mai aiba si o viata personala. 
Intr-o noapte are un accident de masina, in urma caruia devine un spirit, captiva intre Rai si pamant. Pentru ca apartamentul ei a ramas vacant, David Abbott (Mark Ruffalo) un arhitect singuratic dar un tip de treaba, se muta il locul ei. Ea nu stie ca a murit, asa ca atunci cand vine acasa si-l gaseste pe David, devine furioasa. 
David la randul lui crede ca a innebunit, deoarece ii poate vedea spiritul. El incearca toate metodele pentru a scapa de ea, dar Elisabeth il bantuie suprata. Ea nu vrea sa-i cedeze apartamentul lui David, iar el nu vrea sa renunte la noul lui apartament. 
Pe masura ce se cearta, cei doi incep sa se simta atrasi unul de altul. Chiar daca cei doi sunt complet opusi, o relatie de dragoste se infiripa, sfidand legile naturii.
Sursa: http://www.cinemagia.ro/filme/just-like-heaven-si-daca-e-adevarat-12116/

Subtitrat in Romana:

Sursa: http://filmespirituale.blogspot.com

Sau|Or

Nesubtitrat:


Sursa: http://www.1channel.ch/watch-1895-Just-Like-Heaven