7 apr. 2013

The Thorn Birds / Pasărea Spin (1983)

 


Despre:
Acţiunea acoperă 60 de ani din viaţa membrilor familiei Cleary, veniţi în Australia pentru a prelua o ferma lăsată moştenire de o mătuşă, şi se centrează pe povestea iubirii interzise dintre tânăra Meggie Cleary şi preotul Ralph de Bricassart.
Mary Carson, proprietara unei mari ferme de animale, se îndrăgosteşte de preotul parohiei, Ralph de Briccasart, chiar dacă el o remarcă pe nepoata lui Mary, Meggie Cleary. Deşi atras de tânără, Ralph îşi părăseşte parohia pentru a-şi începe ascensiunea în ierarhia bisericească. Hirotonisit ca arhiepiscop în Roma, Ralph este chinuit încă de dragostea sa pentru Maggie, care se mărită cu Luke, într-o încercare disperată de a-l uita. Ralph se întoarce în Australia pentru o idilă senzuală alături de Maggie, deşi amândoi ştiu că fericirea lor nu este de lungă durată.

Sursa: http://www.cinemagia.ro/filme/the-thorn-birds-pasarea-spin-6553/

About:
This mini series covers 60 years in the lives of the Cleary family, brought from New Zealand to Australia to run their aunt Mary Carson's ranch. The story centers on their daughter, Meggie,.
Source: http://www.imdb.com/title/tt0085101/

Subtitrat in Romana:

Partea 1:



Partea 2:


Partea 3:



Partea 4:



Partea 5:


Partea 6:


Partea 7:



Sursa: http://filmeonline365.net/pasarea-spin-online-subtitrat-the-thorn-birds-online-download